Logo

Squashkaqe med nødder og chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
30 stk

2 æg
100 g farin
150 g sukker
350 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
3 tsk bagepulver
1 tsk salt
3 spsk smagsneutral rapsolie (mad- og salatolie)
50 g hakkede hasselnødder
100 g hakket mørk chokolade
1-2 stk fintrevne squash, 400 g

1. Tænd ovnen på 180°.
2. Pisk æg, farin og sukker til et luftigt skum med en håndmikser.
3. Vend resten af ingredienserne forsigtigt i æggeskummet.
4. Hæld dejen i en lille bradepande (ca. 25 x 35 cm) beklædt med bagepapir.
5. Bag kagen midt i ovnen i 1 time og 15 min. Prøv at stikke i kagen med en tændstik eller en strikkepind. Hvis dejen bliver siddende herpå, skal kagen bage længere.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 632 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Godte med Bailey-fløde En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Smørcreme til lagkager, wienerbrød og lignendeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havreboller med courgetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugter i hvidvinsgelé og cremesauceDesserten er en klassiker: Hvidvinsgelé med frisk frugt og vaniljesauce.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!