Logo

Startboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
2 ½ dl mælk eller vand
1 tsk salt
1 spsk olie
1 revet gulerod
2 ½ dl fuldkornshvedemel
6 dl hvedemel
 
Rør gæren ud i mælken/vandet.
Tilsæt salt, olie og revet gulerod.
Bland de 2 slags hvedemel i, og ælt til dejen slipper.
Lad hæve ½ time.
Form boller af dejen og lad dem efterhæve 15 min.
Bag bollerne 15 min. ved 200°C.


Tips: Fuldkornshvedemelet kan erstattes med havregryn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her