Logo

Startboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

25 g gær
2 1/2 dl mælk eller vand
1 tsk salt
1 spsk olie
1 revet gulerod
2 1/2 dl fuldkornshvedemel
6 dl hvedemel
 
Rør gæren ud i mælken/vandet.
Tilsæt salt, olie og revet gulerod.
Bland de 2 slags hvedemel i, og ælt til dejen slipper.
Lad hæve 1/2 time.
Form boller af dejen og lad dem efterhæve 15 min.
Bag bollerne 15 min. ved 200°C.


Tips: Fuldkornshvedemelet kan erstattes med havregryn.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 471 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bourdaloue med karamelliserede mandler cupcakesBetegnelsen "Bourdaloue" signalerer, at der indgår pærer og mandler i den pågældende ret....
• MangotærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chili-majs muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bailey/Daim isSpændende dessert med yoghurtis, Bailey og daimchokolade. Man kan selvfølgelig også lave...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os