Logo

Store kløben-muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g hvedemel
125 g sukker
125 g smør eller margarine
15 g bagepulver
2 store æg
100 gram hasselnødder finthakkede
100 gram god mørk chokolade grovhakket
100 gram sukat i tern eller cocktailbær skåret i halve
 
Tænd ovnen på 200ºC.
Hvedemel, sukker, nødder, chokolade, bær og bagepulver blandes godt.
Smør og æg piskes i til man har en ensartet dej.
Fordeles i 6 store muffinsforme, der sættes på bageplade eller endnu
bedre i en muffinbageplade, så de holder formen.
Bages i ca. 30-40 minutter.
Testes med en stegenål, hvorvidt den er ved at være der:
Stik en nål i en muffin - hvis der hænger dej ved, når nålen trækkes ud,
er den ikke færdig.
Kan også laves i standardmuffinsforme - så bliver der 12 stk, der skal
bages i ca. 20-25 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 696 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græskarkerne-ringe - diabetikerTil 50 stk godt bagværk - lækre kager - ikke så ringe enda
• Somun - zeyneps brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet butterdej - GrundopskriftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldte florentinereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os