Logo

Store scones til Camembert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hvedemel
1 spsk bagepulver
65 g smør eller margarine
1 tsk salt
50 g sukker
¼ liter kærnemælk

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen. Smørret smuldres i. Salt og sukker tilsættes. Kærnemælken hældes i. Dejen æltes let sammen. Udrulles i ca. 1 ½ cm tykkelse, og udstikkes efter en frokosttallerken. Pensles med æg.
Bagetid: Ca. 15 minutter ved 200°.

Serveres flækkede, med smør på begge snitflader og Camembert imellem. Udskæres i stykker (som en lagkage).
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her