Logo

Susanne's nødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hvedemel
250 g margarine
250 g sukker
1 dl mælk/fløde
1/2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 1/2 tsk ingefær
1 spsk kanel
1 tsk kardemomme
1 tsk nellike
 
Det hele samles til en dej og skal hvile ca. 1 time i køleskabet.

Dejen rulles ud til pølser der snittes i passende størrelser.
De små dejklumper trilles og ligges på bageplader og bages på øverste rille.
Bages ved 200-220°C i ca. 10 min til de begynder at tage farve.
Afkøles på bagerist og kommes i dåse med tætsluttet låg, når de er helt kolde.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frugtbrød 2Prøv Erwin Lauterbachs opskrift på et lækkert frugtbrød
• Sandwich bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græskarkage med nødder og chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FløjterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os