Logo

Svenske chokoladebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g hvedemel
200 g sukker
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
2 spsk kakao
Halv pakke margarine eller smør
 
Bland alle de tørre ingrdienser sammen i en skål.
Kom derefter 2 æg i og bland med hænderne.
Margarinen skæres i fine små stykker og kommes i skålen.
Ælt det med hænderne.
Lav slanger på en bageplade med dejen og pres dem flade.
Drys derefter lidt perlesukker på som pynt.
Bages ved 175ºC i ovnen på midterste ribbe i 20 minutter.
Når kagen er færdig skæres den i små stykker, imens den er varm.
Stykkerne opbevares køligt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Peche melba cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FiberbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RismelstrekanterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pocherede pærer med vaniljecreme og chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!