Logo

Svesketærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 små plader butterdej
250 g svesker
1 dl madeira eller anden hedvin
æggehvide til pensling

Skær sveskerne i grove stykker og damp dem 6-7 minutter i vinen under låg.
Lad sveskerne køle af, stadig under låg og mos dem let.
Læg to optøede butterdejsplader ovenpå hinanden og rul dem ret tynde ud.
Læg bagepapir på en plade og stil en lagkageform på papiret.
Læg dejen i formen og tryk den godt ud i kanten.
Fyld formen med den afkølede sveskemos og dæk med den sidste dejplade, der er rullet tyndt ud.
Tryk kanterne godt sammen, skær dejen af nogle cm udenfor formen og fold overskuddet ind over formen.
Stryg med sammenpisket æggehvide og bag tærten ca. 30 minutter ved
200°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆblemoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosmuffins 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinformkage med hakkede nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os