Logo

Syriske brødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 pk. gær
1 1/2 dl vand
1 tsk salt
1/2 spsk .olie
250 g hvedemel

Opløs gæren i håndvarmt vand
Tilsæt olien og saltet. Tilsæt melet lidt ad gangen.
Ælt dejen sammen til en meget blød dej.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 minutter.
Ælt dejen på en meldrysset bordplade og del den i seks boller.
Tryk bollerne flade og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.
Bag bollerne på en tør stegepande ved svag varme.
Bag bollerne, til de er lysebrune på begge sider.
Prøv evt. med en stegenål om bollerne endnu er klæbrige indeni.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 559 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladetærte med rabarberEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oste-basilikum muffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Durum flutes 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade/orange flake gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os