Logo

Syriske brødboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¼ pk. gær
1 ½ dl vand
1 tsk salt
½ spsk .olie
250 g hvedemel

Opløs gæren i håndvarmt vand
Tilsæt olien og saltet. Tilsæt melet lidt ad gangen.
Ælt dejen sammen til en meget blød dej.
Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 minutter.
Ælt dejen på en meldrysset bordplade og del den i seks boller.
Tryk bollerne flade og lad dem efterhæve i ca. 30 minutter.
Bag bollerne på en tør stegepande ved svag varme.
Bag bollerne, til de er lysebrune på begge sider.
Prøv evt. med en stegenål om bollerne endnu er klæbrige indeni.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Roskildefestivalen være politik eller musik? I år vil de fejre solidaritet med Palæstina. Er det foreneligt med musik?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her