Logo

Tærte med frugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g hvedemel
125 g smør
1 spk. flormelis
1 æggeblomme
 
Fyld:.
200-250 g hindbær (evt. dybfrosne)
50 g sukker (1/2 dl) 
4-6 små ferskner
 
Dej: hak smørret i melet til dejen, tilsæt flormelis og æggeblommer
og ælt dejen let.
Udrul dejen eller tryk den den jevnt ud i en tærteform på 22 cm, gerne
med løs bund.
Prik dejen godt i bunden med en gaffel og sæt den 15 min. i fryser.
Bag tærten på miderste rille i ca. 20 min. ved 200 ºC.
Vend den forsigtigt ud af formen, når den er afkølet lidt.
Fyld: Mos hindbærene og smag til med sukker. tag nogle fra til pynt.
Bred hindbærmosen ud på tærten.
Skold fersknerner, træk skindet af og udsten dem.
Læg fersknerne på hindbærmosen i sidste øjeblik.
Pynt med de hele hindbær.
Server flødeskum eller vaniljeis til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solbærmuffins 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Svenske fladbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Soupe de ChampagneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os