Logo

Tærte med yoghurtfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æg
1 1/2 dl sukker
1 dl koncentreret appelsinjuice
8 blade husblas
3 dl yoghurt naturel
3 færdige lagkagebunde
friske bær fx. hindbær jordbær blåbær eller solbær

Del æggene, pisk æggeblommer og sukker hvidt og luftigt og tilsæt appelsinjuice.
Læg husblasen i koldt vand i 5-10 minutter.
Rør yoghurt i æggemassen og pisk æggehviderne til hårdt skum.
Kram husblasen godt og smelt den i en kasserolle over svag varme eller i
mikroovnen i 5-6 sekunder.
Rør husblas i æggeblommemassen og tilsæt de piskede æggehvider når
massen begynder at stivne lidt.
Lad massen hvile et øjeblik så den bliver helt fast.
Læg en lagkagebund på et fad og bred fromagen over.
Fortsæt med de to andre bunde og bred også fromage på siden af
tærten.
Pynt med fine bær, gerne flere forskellige slags.
Lad tærten stå koldt i mindst 30 minutter inden serveringen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ingefærsmåkager 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærter med bund af butterdejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kandiserede martsviolerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hyldeblomstsorbet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os