Logo

Tanjas banankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æg
170 g sukker
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet afkølet smør
2-3 rigtig modne mosede bananer
Pynt: 100 g overtrækschokolade
 
Pisk de hele æg, sukker og vaniljesukker til en luftig masse.
Vend forsigtig hvedemel og bagepulver i, skiftevis med det smeltede smør.
Vend den mosede banan i.
Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (brug evt. bagepapir i formen)
(ca 1 l.).
Bag den nederst i ovnen i ca 55 minutter ved 175ºC.
Vend kagen ud på en rist og lad køle.
Smelt chokoladen over vandbad, fordel ud over kagen og lad det stivne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Speltboller - GrundopskriftEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Honningkage - bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sønderjyske fastelavnsbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stevns trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os