Logo

Tirami su roulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g sukker
3 æg
130 g hvedemel
1 tsk vanilje
1 tsk bagepulver
250 g mascarpone
2 dl flormelis
1 dl meget stærk kaffe
1 snapseglas cognac evt også mandellikør
lidt kakao til drys

Pisk æg og sukker hvidt, tilsæt hvedemel blandet med bagepulver og vanilje og smør dejen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag bunden i ca. 8 min ved 200°. Afkøl. Bland kaffe og rom og dup det ganske let på rouladebunden med en pensel.

Bland mascarpone med flormelis og resten af kaffeblandingen og fordel den på rouladebunden. Træk evt. papiret med rouladebunden over på en bakke og sæt den i køleskabet, til cremen er stivnet.
Rul rouladen stramt sammen ved hjælp af papiret. Tril den fast i et viskestykke og køl den, til den er fast. Fjern viskestykke og
papir og sæt rouladen med sammenføjningen nedad på et aflangt kagefad. Sigt kakao over rouladen.
Tips: Kagen kan også laves som lagkage.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blinis med rugmel De russiske pandekager kaldet blinis laves traditionelt på boghvedemel. Her er...
• Madam Nielsens æblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bryllupskage med abrikosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinis med chokolade og mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os