Logo

Tortillaruller med kødfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hakket svinekød (ca. 10% fedt)
4 forårsløg el. ½ løg
1 tsk olie
1 ds flåede hakkede tomater
70 g tomatkoncentrat
15 g god mørk chokolade (kakaoindhold over 50%)
1 tsk kanel
2 tsk tørret oregano
1 tsk tørret chili krydderiblanding (ikke stærk)
1 dl bouillon
½-1 dl rosiner
salt og peber
8 tortillas (mexikanske pandekager som kan købes færdige)
evt. 2 dl syrnet fløde 9%
 
Tilbehør:
En salat af icebergsalat, majs, peberfrugt, sorte oliven og citronbåde.
 
Skær enderne af forårsløgene, skyl løgene og snit dem i tynde ringe.
Varm olien op i en gryde.
Kom løgene i og svits dem ca. 1 min.
Tilsæt kødet og svits det til det har skiftet farve.
Tilsæt de øvrige ingredienser.
Lad saucen småkoge uden låg ca.20 min.
Saucen skal være ret tyk i konsistensen.
Varm pandekagerne efter anvisningen på emballagen.
Smør evt. pandekagerne med syrnet fløde.
Kom noget af fyldet på og rul pandekagerne om fyldet.
 
Tips: Man kan også bruge alm. pandekager.
Det smager også godt med revet ost fx emmentaler i pandekagerne.
Giv evt. også stærk tacosauce til, hvis der er chilielskere i familien.
Velegnet til børn, man kan undlade chilien.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?