Logo

Trekløverkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
120 g sukker
1/2 tsk ingefær
1/2 tysk. Kardemomme
1/2 tsk nelliker
1 spsk hasselnødder
1 spsk hakkede dadler
 
Glasur
100 g flormelis
2 tsk rom
 
Desuden:
Mandelsnitter
2 dadler
 
Rør æg og sukker skummende.
Vend melet i sammen med krydderierne og de hakkede nødder og dadler.
Form dejen til kugler ca. 2 cm. i diameter.
Sæt kuglerne 3 og 3 på en smurt plade.
Tryk dem let sammen.
Bag kagerne i en varm ovn ved 200ºC i 15-20 minutter.
Rør en glasur af flormelis og rom.
Tag kagerne ud og stil dem på bageristen over et stykke alufolie.
Hæld glasuren over kagerne mens de endnu er lune.
Pynt med snitter af mandler og dadler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 769 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjydsk kringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Johns boller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyttebærris - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os