Logo

Trekornsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g trekornsblanding (eller bland solsikkekerner, knækkede hvedekerner og rugkerner)
3 dl vand
50 g smør
6 dl mælk (vand)
50 g gær
200 g kvark naturel el. hytteost
2 tsk salt
2 tsk sukker
1.2 kg hvedemel

Trekornsblandingen og vandet koges ved svag varme i 4 minutter med låg på.
Smørret blandes i.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes.
Hæver i 1 time. Kommes i forme. Hæver i 1/2 time
Bages nederst i ovnen i 35 minutter ved 200°C.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.261 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CremebolleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager med vinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavns kringleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse 2En super lækker og meget nem opskrift på chokolademousse. Du skal kun bruge 4...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os