Logo

Trekornsflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 stk

25 g gær
4 dl lunkent vand
2 spsk kommen
3 spsk hørfrø
3 spsk sesamfrø
2 spsk olie
1 1/2 tsk salt
300 g sigtemel
100 g hvedemel
æggehvide til pensling

Gæren smuldres i dej fadet. Hæld 1 dl lunkent vand over. Rør gæren glat og hæld resten af vandet i.
Tilsæt kommen, hørfrø, sesamfrø, olie, salt, sigtemel og det meste af hvedemelet. Ælt dejen godt sammen og kom mere hvedemel i, til dejen slipper skålen. Lad den hæve, tildækket og lunt, til dobbelt størrelse. Ælt dejen let igennem. Del den i 3 lige store stykker, der trilles i bagepladens længde og lægges på plade med bagepapir. Efterhæver til dobbelt størrelse, tildækket og lunt.
Pensles med æggehvide og drysses med sesamfrø.
Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 225º i ca. 20 min. Afkøles på rist.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KanelhjerterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblemazarintærte med vanilleskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær og balsamicoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os