Logo

TUC-kage, kold

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Esben har indsendt denne kageopskrift og den kan ikke kikse.

1 pk TUC-kiks
3 æg
100g hasselnødder
1 tsk bagepulver
2 dl sukker + 2 spsk sukker
2 tsk vaniljesukker
2,5 dl piskefløde

 

3 æggehvider og 2 dl sukker piskes godt.
TUC-kiksene og hasselnødderne knuses, og blandes med bagepulver og de piskede æggehvider.

Dejen hældes derefter i en smurt springform og bages i ovnen ved 175°C i 25-30 minutter.

Derefter piskes fløden til skum.
Æggeblommer, vaniljesukker og 2 spsk sukker piskes godt og vendes tilsidst i flødeskummen.

Når kagen er afkølet hældes flødecremen over.
Pynt evt. til sidst med sukkervioler eller chocoladestykker - alt efter smag.

Kagen sættes i fryseren.
Tages ud igen ca. 1 time før man ønsker at servere den.
Kagen kan sagtens laves nogle dage i forvejen.

Madopskrift billede

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (14 stemmer)
Siden er blevet set 6.752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her