Logo

Tykke pandekager fra Ærø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æg
1/2 kg hvedemel
1 pk gær
4 1/2-5 dl mælk
Raffinol eller lignende friturefedt
 
Hvedemel, æggeblommer røres sammen med mælk.
Gæren tilsættes.
De stivpiskede hvider vendes i dejen der skal være tyk. Hæver i 1/2 time.
Bages i friture.
Betragtes som en hovedret.
Serveres varme med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj.
Serveres også kolde til kaffebordet.
 
Tips: Pandekagerne serveres typisk om sommeren. Enkelte ærøboer
tilsætter flæsketerninger.  
Egnsret
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.778 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BassekageHvorfor det hedder en bassekage vides ikke. Men den smager dejligt denne smuldredejskage....
• Lunch med fetaost og spinat muffins En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brun bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin med kakifrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
81109-12-2009 11:25:44 madABC
Vi har været samtlige gamle bøger igennem - og der skal ikke kardemomme i pandekager fra Ærø - undtaget dine.
81203-12-2009 14:04:46 ellen
Som Marstaller må jeg indføje: der mangler en teskefuld kardemomme!!!!!

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os