Logo

Tykke pandekager fra Ærø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 æg
½ kg hvedemel
1 pk gær
4 ½-5 dl mælk
Raffinol eller lignende friturefedt
 
Hvedemel, æggeblommer røres sammen med mælk.
Gæren tilsættes.
De stivpiskede hvider vendes i dejen der skal være tyk. Hæver i ½ time.
Bages i friture.
Betragtes som en hovedret.
Serveres varme med stikkelsbærkompot, æblegrød, sirup eller syltetøj.
Serveres også kolde til kaffebordet.
 
Tips: Pandekagerne serveres typisk om sommeren. Enkelte ærøboer
tilsætter flæsketerninger.  
Egnsret
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
81109-12-2009 11:25:44 madABC
Vi har været samtlige gamle bøger igennem - og der skal ikke kardemomme i pandekager fra Ærø - undtaget dine.
81203-12-2009 14:04:46 ellen
Som Marstaller må jeg indføje: der mangler en teskefuld kardemomme!!!!!

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?