Logo

Upside-down cake 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
60 g smør
90 g brun farin
6 ananasringe
12 røde cocktailbær
Dej:
100 g smør
150 g sukker
2 æg
2 tsk vaniljesukker
100 g hvedemel
1/2 tsk strøget bagepulver

Rør 60 g smør sammen med 90 g mørk farin, dette smøres godt ud i en aflang ikke for høj form eller en springform.
Heri lægges ananasringe der er halveret og i midten af hver lægges et
cocktailbær.
Regn med at frugten skal ligge så den kommer til at ligge øverst når kagen vendes.
Derefter røres selve dejen.
Rør smør blødt med sukkeren, heri æg og vaniljesukker og til sidst hvedemel og bagepulver.
Dejen fordeles i formen.
Bages på en rist på nederste rille ved 200-210°C i ca 35-40 min.
Når kagen er bagt, afsvaler den lidt i formen, inden den vendes ud.
Husk frugten skal være øverst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 725 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladesnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Orange-nødde-chokoladekageMin lækre, orange nødde chokoladekage; Judith L.
• DruekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os