Logo

Upside-down cake 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

60 g smør
90 g brun farin
6 ananasringe
12 røde cocktailbær
Dej:
100 g smør
150 g sukker
2 æg
2 tsk vaniljesukker
100 g hvedemel
½ tsk strøget bagepulver

Rør 60 g smør sammen med 90 g mørk farin, dette smøres godt ud i en aflang ikke for høj form eller en springform.
Heri lægges ananasringe der er halveret og i midten af hver lægges et
cocktailbær.
Regn med at frugten skal ligge så den kommer til at ligge øverst når kagen vendes.
Derefter røres selve dejen.
Rør smør blødt med sukkeren, heri æg og vaniljesukker og til sidst hvedemel og bagepulver.
Dejen fordeles i formen.
Bages på en rist på nederste rille ved 200-210°C i ca 35-40 min.
Når kagen er bagt, afsvaler den lidt i formen, inden den vendes ud.
Husk frugten skal være øverst.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.606 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?






Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her