
 
Dej: 1 æg 
85 g sukker 
1 spsk reven skal fra en citron 
80 g hvedemel 
½ dl fløde 
ca. 50 g smeltet smør 
40 g smør til formen
1 dl rørsukker 
1 dåse ananas i skiver 
cocktail bær 
 
En springform med ca. 20 cm i diameter smøres med smør i bunden og drysses dernæst med rørsukkeret. 
Ananasskiverne fordeles i bunden, og cocktailbær kommes i hullerne. 
Dejen røres sammen ved at piske æg og sukker sammen og blande den med reven skal af en citron. 
Mel og bagepulver røres skiftevis i med fløden. 
Til sidst røres det smeltede, afkølede smør i. 
Hæld forsigtigt dejen over ananasskiverne. 
Bag kagen i ca. 25 minutter ved 175°C. 
Vend den bagte kage ud på et fad og dryp den evt. med lidt ananassaft. 
Server flødeskum til.