Logo

Urtefladbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Almindelig franskbrødsdej – fx.. således:
5 dl hvedemel
2 dl mælk
1 spsk olie
2 tsk salt
25 g gær
200 g hakkede skvalderkål løgkarse mælkebøtte skovsyre vandmynte
bøgeblade birkeblade (alt efter smag og behag).
Lidt olie og ekstra hvedemel
 
Lun mælken, rør gæren i og bland olie, salt og hvedemel i.
Det æltes og hæver min. en halv time.
Dejen kan eventuelt laves i forvejen og medbringes i en plasticpose, der
ikke er "pustet helt op" placeret inde i en anden pose, så dejen kan hæve uden at sprænge poserne.
Dejen slås ned.
Urterne hakkes groft og kommes i dejen.
Dejen æltes til meget flade, runde brød (som kan være på panden) og
steges i meget lidt olie på pande over trangia eller bål.
Drys først med lidt hvedemel - så hænger brødene ikke fast.

Ren natur.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.405 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her