Logo

Vandbakkelser 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g hvedemel
2 dl vand
75 g margarine
1 spsk sukker
2-3 stk æg
 
Kog vandet og margarinen sammen i en gryde.
Kom det sigtede hvedemel i under rask omrøring og afbag til dejen slipper ske og gryde (el. brug hvid afbagning).
Hæld dejen op i en skål, lad den afkøle lidt og rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt sukker om ønskes
Sæt dejen med 2 teesker som små boller på en smurt plade og bag dem ved 200°C i 15-20 minutter, lige meget over- og undervarme.
Der må helst ikke ses til kagerne før de er færdige, da de let falder sammen ved afkøling.
Serveres til kødsuppe el. som dessert fyldt med creme, flødeskum el. æblesne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 875 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller med kanelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber-napoleonskagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske nøddekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• DaddelsirupEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os