Logo

Vandbakkelser 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g hvedemel
2 dl vand
75 g margarine
1 spsk sukker
2-3 stk æg
 
Kog vandet og margarinen sammen i en gryde.
Kom det sigtede hvedemel i under rask omrøring og afbag til dejen slipper ske og gryde (el. brug hvid afbagning).
Hæld dejen op i en skål, lad den afkøle lidt og rør æggene i et ad gangen.
Tilsæt sukker om ønskes
Sæt dejen med 2 teesker som små boller på en smurt plade og bag dem ved 200°C i 15-20 minutter, lige meget over- og undervarme.
Der må helst ikke ses til kagerne før de er færdige, da de let falder sammen ved afkøling.
Serveres til kødsuppe el. som dessert fyldt med creme, flødeskum el. æblesne.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her