Logo

Vaniliekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
½ pakke vaniljesukker
375 g smør
1 æg
250 g rørsukker
125 g finthakkede mandler

Hvedemel, bagepulver og vanilje sigtes sammen og koldt smør hakkes i.
Æg og sukker røres til æggesnaps, hvormed melet æltes sammen.
De finthakkede mandler æltes i.
Dejen males gennem kødhakker i stykker på 8-10 cm., som formes til kranse.
Bages i 10 min. ved 185° i midten af ovnen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.561 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?