Logo

Vaniljekiks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
1/4 tsk hjortetaksalt
125 g margarine
6 tsk vanilje
30 g sukker
1/2 dl vand
 
Hvedemel og hjortetaksalt sigtes, margarine smuldres heri, sukker og vanilje
tilsættes, og dejen æltes sammen med vandet.
Den udrulles, udstikkes med glas, 5 cm. i diameter, prikkes og står lidt på
pladen, inden de bages lysebrune i godt varm ovn, 200ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.235 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinkokoskage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Landbrød med solsikkekernerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bondebrød 21 Bondebrød. Tilberedningstid: 20 min. Hævetid: 1¼ time. Bagetid: 30-40 min. Fryseegnet
• Ananas CoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os