Logo

Vaniljekranse s

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Ca. 50 stk

50 g mandler (1 dl)
200 g smør
175 g hvedemel (3 dl)
1/2 stang vanilje
75 g kartoffelmel
125 g sukker (1 1/2 dl)
1 æg

Smut mandlerne og hak dem fint, evt. i en foodprocessor eller persillekværn. Skær koldt smør i mindre stykker og smuldr det med hvedemel, evt. i en foodprocessor. Tilsæt frøene af vaniljestangen og resten af ingredienserne. Saml dejen uden at ælte. Stilles tildækket i køleskab ca. 1 time. Kør dejen igennem kødhakkemaskinens kageplade eller brug en bollesprøjte med stjernemønster. Skær stængerne i ca. 6 cm lange stykker og form dem til kranse. Sæt kagerne på bageplade med bagepapir. Bag kagerne lysebrune øverst i ovn ved 200°c ca. 8 min. Afkøl på rist. Kagerne opbevares i lufttæt dåse.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.016 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Solsikke rundstykker - diabetikerSolsikkekerner indeholder ligesom solsikkeolien mange flerumættede fedtsyrer og meget...
• Hindbærsnitter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svenske makronerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sprød kokoskurv med sæsonens bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os