Logo

Vanilleboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
ca. 425 g hvedemel ( 8 1/2 dl )
3 spsk sukker
200 g smør/margarine
50 g gær
2 1/2 dl mælk
 
Fyld:
75 g smør
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker.
 
Pynt:
1 dl flormelis
ca. 1 spsk vand
 
Bland hvedemel og smuldr fedtstoffet heri.
Rør gæren ud i mælk.
Lav en fordybning i melblandingen og rør gærvæden heri.
Ælt dejen godt sammen.
Rør fyldet sammen af smør og vaniljesukker.
Del dejen i 20 stykker, kom lidt fyld på hvert dejstykke og saml dem som
boller.
Læg bollerne med sammenføjningen nedad i papirsforme og lad dem hæve køligt 1-1 1/2 time.
Bag bollerne ca. 15 min. ved 225°C.
Pynt de afkølede boller med glasur rørt af flormelis og vand.
 
Tips: Er fryseegnet.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ananaslagkage med nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lady Hammiltons kage En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåbærtærte med mandlerBlåbær er gode i mange retter lige fra is til muffins. Og tærter med blåbær er bestemt...
• Agen sveske-armagnac isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!