Logo

Vanillekranse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Julesmåkager

500 g hvedemel
350 g smør
250 g sukker
100 g mandler
1 æg
1 stang vanilje

Hak hvedemel og smør sammen og findel det til en grynet masse. Bland vaniljekornene og den fint hakkede vaniljestang med sukkeret og bland det i sammen med det let piskede æg. Dejen kan formes på flere måder efter temperament. Man kan bruge en kødmaskine med et sæt bageplader, køre dejen igennem og skære den i stykker på ca. 10 cm, der formes til kranse. En anden mulighed er at rulle dejen og skære den i stykker af ca. 10 cm, der formes til kranse. Eller man kan blot rulle dejen ud og stikke runde kager ud med et glas eller lignende. Bages ved 200 C i ca. 10 min, og afkøles på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Focaccia med kartoflerLav dem, når der er kartofler til overs fra middagen. Brødene er gode at fryse. Serveres...
• Rugbrødstærte - diabetikerEn herlig opskrift fra bedstemors kogebog. Til rugbrødstærten kan man faktisk bruge sit...
• Gode luftige bollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ferskensorbet og friske abrikoser i mandelmælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os