Logo

Verdens bedste Gulerodskage med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kagen:
200 g rørsukker
2 dl olie
4 æg
275 g hvedemel
1 tsk vanilje
2 tsk bagepulver
½ tsk salt
1 tsk natron
2 tsk kanel
400 g gulerødder, fintrevet
60 g rosiner
50 g hasselnøddekerner/flager (behøves ikke)
 
Glasur:
90 g margarine
190 g flormelis
1 ½ tsk vaniljesukker
150 g flødeost
 
Kagen:
Pisk rørsukker og olie.
Tilsæt 1 æg af gangen mens der piskes, til det skummer let.
Hvedemel røres sammen med øvrige tørre ingredienser og tilsættes æggemassen.
Herefter kommes gulerødder, rosiner og evt. hasselnøddekerner/flager i.
Dejen heldes i to smurte kageforme og bages ved 175°C i ca. 45 min.
Derefter skal kagen afkøles.
Glasur:
Smelt margarinen med flødeost, tilsæt flormelis og vaniljesukker, pisk til en jævn masse og kom på kagen med det samme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.368 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her