Logo

Verdens lækreste kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g plantemargarine
50 g blød nougat
100 g mørk chokolade
50 g farin
25 g sirup
2 spsk Baileys
4 æg
200 g sukker
2 tsk vanilje
150 g hvedemel
2 spsk kakao
75 g hakkede mandler
1 tsk bagepulver
 
Plantemargarine, nougat og chokolade smeltes sammen i en gryde.
Farin, sirup og Baileys røres i.
Æg, sukker og vanilje piskes til en hvid masse.
Hvedemel, kakao, mandler og bagepulver røres sammen og vendes i æggemassen.
Det hele blandes sammen.
Dejen hældes i en ca. 20x30 cm. form og bages i en 175°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Den er så lækker at den ikke behøver glasur.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?