Logo

Verdens lækreste kage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

200 g plantemargarine
50 g blød nougat
100 g mørk chokolade
50 g farin
25 g sirup
2 spsk Baileys
4 æg
200 g sukker
2 tsk vanilje
150 g hvedemel
2 spsk kakao
75 g hakkede mandler
1 tsk bagepulver
 
Plantemargarine, nougat og chokolade smeltes sammen i en gryde.
Farin, sirup og Baileys røres i.
Æg, sukker og vanilje piskes til en hvid masse.
Hvedemel, kakao, mandler og bagepulver røres sammen og vendes i æggemassen.
Det hele blandes sammen.
Dejen hældes i en ca. 20x30 cm. form og bages i en 175°C varm ovn i ca. 35 minutter.

Den er så lækker at den ikke behøver glasur.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.360 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruschetta 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Meyers JødekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!