Logo

Vin-blanc sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
En sauce vin-blanc kan tilberedes på forskellig måde, men den mest anvendte vin-blanc sauce tilberedes af fiskefond kogt med god hvidvin. Fiskesuppen eller fonden jævnes til sauce og tilsættes under piskning lige dele hollandaise. Eller fiskesaucen kan legeres med æggeblommer udrørt med lidt fløde. Smages til med citron og salt.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her