Logo

Walesstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
80 g smør/margarine
2 dl vand
100 g hvedemel
2-3 æg
Pynt: glasur, hakkede nødder
Fyld: Flødeskum

Tænd ovnen og indstil den på 200 ºC.
Bring fedtstof og vand i kog.
Tilsæt melet og rør med grydeske.
Tag gryden af varmen og rør til dejen slipper ske og gryde.
Lad dejen afkøle lidt.
Pisk æggene let sammen et ad gangen.
Tilsæt æg lidt efter lidt.
Rær med elpisker hver gang.
Sprøjt dejen ud til en stang.
Sæt pladen midt i ovnen. Bagetid 20-30 minutter. Se ikke til kagerne de første 15 minutter.
Klip walesstangen op i siden, så snart den er taget ud af ovnen. Så bliver den ikke blød.
Walesstangen kan fyldes med flødeskum.
Pyntes med glasur og hakkede nødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.191 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MarcipantærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade cupcakes til veganereEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Müsliboller - langtidshævedeSpis müsli og rør en dej den ene dag - spis müsli og bag lækre sunde boller den næste dag.
• Mandel GelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os