Logo

Wienerstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ½ dl hakkede mandler
2 dl flormelis
1-2 spsk æggehvide(r)
1 portion wienerbrødsdej

Bland mandler, flormelis og så meget let pisket æggehvide, at det bliver en smidig, men fast masse.
Rul basisdejen ud til en aflang kage ca 15x40 cm.
Fordel fyldet midt ned langs kagen.
Skær med kagesport dybe flige ind i dejens langsider med 3 cm mellemrum.
Der skæres næsten ind til fyldet.
Læg derefterdejstrimler i siksak over fyldet.
Stil kagen til hævning.
Smør den med æggehvide og bag den i ovnen.
Pynt med glasur når kagen er afsvalet.
Bages ved 250° i 15 minutter
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?