Logo

Wienerstang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl hakkede mandler
2 dl flormelis
1-2 spsk æggehvide(r)
1 portion wienerbrødsdej

Bland mandler, flormelis og så meget let pisket æggehvide, at det bliver en smidig, men fast masse.
Rul basisdejen ud til en aflang kage ca 15x40 cm.
Fordel fyldet midt ned langs kagen.
Skær med kagesport dybe flige ind i dejens langsider med 3 cm mellemrum.
Der skæres næsten ind til fyldet.
Læg derefterdejstrimler i siksak over fyldet.
Stil kagen til hævning.
Smør den med æggehvide og bag den i ovnen.
Pynt med glasur når kagen er afsvalet.
Bages ved 250° i 15 minutter
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær og kokos cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Irish coffee cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnøddetærte med Canache-cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os