75 gram smør 
1
¼ dl  (100 gram) sukker 
1 dl  (50 gram) brun farin 
1 æg 
2 ½ dl  (150 gram) hvede hvedemel 
1 tsk  vanilje sukker 
½ tsk  natron 
½ tsk  fint salt 
1 dl  (75 gram) chokolade knapper eller m & m's eller smarties..... 
* Tilberedning
Tag smørret ud af køleskabet i god tid, så det er blødt.
Tænd ovnen på 175°C.
Rør smør og sukker sammen i en skål med håndmikseren eller ske.
Hæld farin og æg i og rør videre.
Kom det resterende i - undtagen chokoladeknapperne.
Rør til dejen er jævn, rør så forsigtigt knapperne i med en ske.
Læg bagepapir på bagepladen og sæt dejklumper på pladen med 2 spiseskeer. 
Sørg for, at kagerne er nogenlunde lige store. der skal være god plads mellem dem.
Sæt pladen i ovnen og bag dem cirka 6-10 minutter, til de er lysebrune.