Logo

Baby og mad til hele familien

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook


Som forældre er I forbilleder for barnet, allerede fra det er ganske lille. Hvis I selv spiser sundt, varieret og i en hyggelig atmosfære, vil det være de spisevaner, barnet lærer og fører videre med sig i livet.

Sunde spisevaner grundlægges tidligt og det er derfor godt som forældre at overveje og eventuelt ændre uhensigtsmæssige kostvaner til gavn for barnet - og resten af familien.

Spiser du sundt som barn, vil du sandsynligvis også spise sundt som voksen. Har du derimod som barn fået smag for det usunde vil du sikkert tage vanerne med dig i voksenlivet. Det er konklusionen i en ny finsk undersøgelse, der har fulgt over 1000 børn og unge i 21 år.

Spiser du mest flæskesteg, brun sovs og kartofler eller er du mere til fisk med årstidens grønt? Hvad enten du er til de traditionelle danske retter eller de mere fedtfattige grønne alternativer er der noget, der tyder på, at de madvaner du får som voksen er nogle du har tillagt dig allerede som barn.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Barn - KræsenhedKræsenhed kan forekomme hos både børn og voksene. Generelt er børn dog glade for at prøve...
• Is med varm chokoladesauce 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Barn - det er ikke altid maden, men måden ...Det kan være ofte være svært for forældre at få deres børn til at spise grøntsager. Her er...
• Mango med kiwiServer denne læskende dessert efter en fyldig hovedret
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?

Afstemning
Hvad spiser du til frokost?
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?
Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?Smæk insektet!