Logo

Pindsvin til børnefest

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Et halvt hvidkålshoved om­vikles med sølvfolie. Der stikkes pinde ned i hovedet med ristede cocktailpølser og mini­frikadeller.
Pindemadder skal kunne spises med fing­rene, så der laves ikke almindelig salat, men i skåle kan der være tomatbåde, agurkestave, bladselleri og lign.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her