Logo

Hundemad - Havreguffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hundemad - Havreguffer

Pisk 2 store eller 3 små æg godt sammen.

Deri rører man 2 kopper groft speltmel

og 2 – 3 kopper grovvalsede havregryn.

Spæd med koldt vand hen ad vejen, men pas på det ikke bliver for sjasket.

Det skal være så man kan smøre det ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Denne portion passer til en normal bageplade.

Skær det så igennem 2 gange på hver led.

Bag det ved 175°C varmluft i 10 min.

Vend dem derefter og giv dem igen ca. 10 min.

Skorpen skal være fast men ikke hård.

Tag dem ud og klip den i aflange stykker.

Bag dem igen med mindre grader, de skal være gennembagt og tørre.

 

Tips: Det går meget hurtigere med ovndøren på klem, da de afgiver meget fugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her