Logo

Hundemad - Leverkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kop vand,

ca. 500 g lever,

1 kop løse majs,

½ kop pulvermælk,

1 kop hvedefuldkornsmel,

1 æg,


 

Lever og vand blendes og hældes i en skål.

Bland de andre ingredienser i og rør det godt sammen, hældes i en smurt form, bages ved 180°C i ca. 30 min.

Skæres i passende stykker mens kagen er varm, afkøles og opbevares i fryseren.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.628 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad laver du på St. Bededag 2024



Effektiv reklame - klik her