Logo

Hundemad - Leverkager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kop vand,

ca. 500 g lever,

1 kop løse majs,

½ kop pulvermælk,

1 kop hvedefuldkornsmel,

1 æg,


 

Lever og vand blendes og hældes i en skål.

Bland de andre ingredienser i og rør det godt sammen, hældes i en smurt form, bages ved 180°C i ca. 30 min.

Skæres i passende stykker mens kagen er varm, afkøles og opbevares i fryseren.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?




Effektiv reklame - klik her