Garniture: 
1 lille blomkål 
4 gulerødder 
1 glas marineret hvidløg 
4 løg 
1 kg  kartofler 
½ rød peber 
½ gul peber 
½ grøn peber 
1,5 dl olie
purløg og dild 
2 tsk  salt 
1 tsk  paprika 
1 tsk  peber  
Øldåsen: 
2 øldåser halvfulde af øl 
1 god kvist rosmarin 
1 god kvist citron-timian 
1 lille laurbærblad  
Sauce: 
1 flaske Jensen’s Whisky sauce 
1 brev Knorr’s Bearnaise pulver.  
Kylling: 
2 gode landkyllinger 1200-1400 gram 
2 spsk  olie 
Salt og peber efter smag  
Kyllingen: 
Kom krydderkvistene i øldåserne, smør kyllingerne udvendig og indvendig med olie, drys godt med salt og friskkværnet peber.
Monter kyllingerne på dåserne, sæt dem i gasgrillen ved 200 °C.
Stegetid ca. 1 time pr. kg hver kylling vejer. 
Garnituren: 
Det hele skæres i mindre stykker og ingredienserne inkl. marinaden blandes i en plasticpose.
Kommes i en passende foliebakke, så laget er cirka 7 cm tykt.
Sættes i grillen ved siden af kyllingerne stegetid ca. ½ time ved 200°C 
Saucen: 
Lav Bearnaisesaucen efter forskrifterne og bland whisky saucen i.
Eller endnu bedre lav din egen bearnaise/whiskysauce.
Billedet er indsendt af en venlig bruger. TAK