Logo

Artiskok med lufttørret skinke og sød balsamico

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Artiskok med lufttørret skinke og sød balsamico

12 stk.

 

1 glas grillede artiskokker i olie

6 tynde skiver luftørret skinke (parma eller serrano)

1 spsk honning

3 spsk balsamico eddike

Tilbehør: friskbagt brød

 

Lad artiskokkerne dryppe af. Del skinkeskiverne i to.

Vikl skinken omkring, og læg dem på et fad.

Rør honning og eddike sammen.

Lige inden servering dryppes eddiken på.

Spis dem med lunt brød til.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.127 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingespid til sommerbordetDet er så dejligt at spise i det fri, og vi har fundet den perfekte opskrift på sommermad...
• Fisk og skaldyr grillet på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lauras kulgrillede ananaskyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mandelbunde med abrikosmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os