5-6 friske grønne asparges 
olivenolie 
salt og peber 
smør 
estragonolie 
Skræl og bræk den træagtige ende af fem-seks asparges. Læg dem i kogende vand tilsat salt i et-to minutter, eller til farven er stærk grøn. Læg derefter aspargesene i isvand, så de bevarer farven. Når kartoffelmos-saucen er lavet, kan aspargesene grilles på en grillpande i lidt olivenolie. De krydres med salt og peber og vendes, når de har fået grillmærker på den ene side. De pensles med smør, og peber drysses over endnu en gang. Aspargesene anrettes oven på kartoffelmos-saucen, og der lægges en klat smør ovenpå og stænkes med estragonolie. 
Kartoffelmos-sauce 
en lind kartoffelmos af fløde, mælk og smør 
et bundt snittet forårsløg 
Smelt smør på en pande og sautér de snittede forårsløg. Krydr med peber og salt og vend dem på panden et øjeblik. Rør forårsløgene i kartoffelmosen.