½ kylling 
Hvedemel til panering 
Sød soya sauce (Kecap Manis) 
10 g Ingefærrod 
20 g Citrongræs 
Laurbærblade 
5 små rødechilier 
1 fed hvidløg 
1 rødløg 
Safran 
Salt 
peber 
Tænd grillen eller ovnen på 225°C 
Start med at rengøre kyllinge stykkerne 
Del kyllingen i 4 lige store stykker 
Blend hvidløg, rødløg, safran, ingefær, citrongræs og tilsæt salt og peber efter behov, indtil der opnås en grødetmasse 
Kom vand i en gryde og kog kyllinge stykkerne sammen med de blendede 
Lad det hele koge i ca. 1/2time, eller indtil kødet er mørt 
Knus chilien og bland den med Kecap Manis 
Smør kyllinge stykkerne med chilieblandingen og paner med hvedemel 
Kom kyllinge stykkerne i ovnen eller på grillen indtil de er mørkebrune 
Tips: Det bedste resultat opnåes ved at lave retten på en åben grill.