
350 g friske eller frosne hestebønner 
350 g snittebønner, ribbede og halverede 
400 g haricots vertes fra dåse, afdryppede og skyllede 
115 g fetaost i tern 
2 fed hvidløg, finthakkede 
1 skalotteløg, hakket 
2 spsk hakket frisk persille 
4 spsk olivenolie 
1 spsk citronsaft 
salt og friskkværnet sort peber 
 
A. Hæld hestebønnerne i kogende, letsaltet vand og kog dem i 1-2 min., til de lige er møre. 
Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vandt. 
Lad dem dryppe af og kom dem i en stor skål. 
 
B. Kog snittebønnerne i letsaltet vand i 3 min., til de lige er møre. 
Hæld vandet fra og skyl dem under rindende, koldt vand. 
Lad dem dryppe af og kom dem i skålen. 
 
C. Tilsæt dåsebønner, feta, hvidløg, skalotteløg og persille. 
Pisk olie og citronsaft sammen og hæld dressingen over bønnerne. 
Vend bønnerne i dressingen og drys med salt og peber. 
 
