
I Frankrig spises disse pandekager med alverdens fyld. Så spar ikke på kreativiteten, men eksperimenter rundhåndet med fyldet. 
 
Boghvedepandekager, ca. 15 stk: 
250 g boghvedemel eller hvedemel 
1,5 spsk hvedemel 
1 tsk salt 
1 æg 
1,5 dl vand 
4,5 dl mælk 
smør 
Fyld til 4 pandekager: 
200 g kogt skinke 
150 g mild ost 
evt. 4-6 kogte kartofler i tern 
1 bundt hakket purløg 
Tilbehør: salat 
*
 
Bland boghvedemel, hvedemel og salt i en skål. 
Kom æg og vand i, og rør dejen sammen. 
Pisk lidt efter lidt mælken i, til dejen er jævn. Lad dejen hvile lidt. 
Steg pandekagerne i smør. 
 

Kom fyldet på pandekagen, mens den er på panden. 
Fold pandekagen omkring fyldet. 
Steg pandekagen lidt med fyldet indeni, så osten smelter. 
Server straks de fyldte pandekager med salat til.