Logo

Bovsteak af svinekød med citrus BBQ-sauce og sommersalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Hvis du eller kød og godt selskab så prøv denne opskrift til 4 med lækre steaks af svinekød, der grilles. Server gerne med en frisk sommersalat og hvedetortillas. Perfekt til en lun sommeraften.

Grillret til 4 Meatlovers

4 bovsteaks af svinekød uden fedtkant, 1 ½ cm tykke
Olie til pensling
BBQ-sauce:
4 ananasringe fra dåse
1-2 spsk ananassaft fra dåse
¾ dl chili tomatsauce
Revet skal af 1 citron
1 spsk rødvinseddike
1 stor rød chili med eller uden kerner
3-4 stilke friske koriander
½ spsk spidskommen
2 spsk rørsukker


Salat:
½-1 l sommerspidskål, fjern evt. de yderste grove blade
2 røde æbler med skræl og i tern
1 lille bdt fintsnittet forårsløg
1 grøn peberfrugt i strimler
Olie/eddike dressing i forholdet 2 ½:1
Salt og peber

*


Blend ingredienserne til BBQ-saucen og lad den trække et par timer i køleskab.
Dup kødet tørt og pensl det med lidt olie.
Grill kødet ca. 8 minutter på hver side.
Pensl med BBQ-saucen de sidste par minutter.
Snit kålen i fine strimler.
Anret grønsager og æbler på et passende fad.
Bland olie og eddike og smag til med salt og peber.

Tilbehør - Grillede hvede Tortillas:
Bred et tyndt lag hvidløgssmør ud over brødene. Fold dem til halvmåner og grill dem ½-1 minut på hver side.

Til kødelskeren som altid synes der er for lidt kød på grillen foreslår vi denne ret. En god stor bovsteak serveret med forfriskende sommersalat og grillede tortillas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her