
Ca. 20 stk. 
Pandekagedej: 
4 dl hvedemel 
2 tsk sukker 
½ tsk salt 
5 dl mælk 
2-3 æg 
evt. 2 spsk cremefraiche, yoghurt eller øl 
smør til stegning 
Hvis du har mulighed for det, så kom lidt hyldeblomster i pandekagedejen. 
Tilbehør: 
jordbær eller frugt skåret i tern 
græsk yoghurt eller cremefraiche 
flydende honning eller hyldeblomstsaft 
 
Bland mel, sukker, salt sammen i en skål. 
Pisk mælken i, og tilsæt æggene et ad gangen. 
Kom cremefraichen i, og pisk grundigt. 
Lad dejen hvile ca. 15 minutter. 
Bag pandekagerne på en pande penslet med smør. 
Skær frugt og bær ud i passende stykker. 
Server pandekagerne med frugt, yoghurt og honning. 
Hvis man har hyldeblomstsaft, er det lækkert at dryppe lidt koncentreret saft på pandekagerne i stedet for honning. 
 

Lækkeri på morgenstunden.