
Tilpasset camping og Trangia sæt 
 
Pandekager:
2 æg 
½ dl hvedemel 
2 dl mælk 
Lidt salt 
Smør 
Fyld: 
400 g oksekød i strimler 
½ broccoli 
2 tomater 
1 gul peber 
2 dl ymer 
½ bundt basilikum
Lidt chilipulver, salt og peber samt olie 
  
Pisk æg og mel sammen og tilsæt mælk og salt. 
Steg pandekagerne i smørret på panden, og læg dem lunt indpakket i alufolie med håndklæde over.  
Steg kødet i olie 3-4 min. på panden, tag panden af blusset.
Skær grønsagerne i rustikke stykker og svits dem i ca. 5 min. i den store gryde.
Når grønsagerne er møre, tilsættes kød, ymer, basilikum, chili, salt og peber. 
Det hele varmes godt igennem. 
Fyldet rulles ind i pandekagerne. 
 

Wrap: Smør pandekagerne med dressing, f.eks. hvidløgsdressing, og rul dem sammen med salat, grønsager eller pålæg og evt. ost. 
 
Tips: Bag flere pandekager end du skal bruge. De kan gemmes og serveres senere på dagen eller næste dag på udflugten. Se opskriften til 'wrap'.