
2 spsk vegetabilsk olie 
4 stk kylling bryster udbenet uden skind 
salt og peber 
Cajun Spice Mix 
1 tsk timian 
1 tsk oregano 
¾ tsk cayennepeber (afhængigt af ønsket styrke) 
3 tsk paprika 
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver 
1 tsk stødt spidskommen 
1 tsk stødt korianderfrø
Tænd grillen. 
Bland alle krydderier i en skål. 
Krydr kyllingebrysterne med salt og peber. 
Dæk dem generøst med krydderi blandingen. 
Steg på en grill:
Spray med lidt vegetabilsk olie og læg kyllingestykkerne på grillen, og grill indtil let gylden brun og en skorpe har dannet, cirka 3 minutter. 
Vend kyllingestykkerne, luk låget og fortsæt madlavning, indtil de er gennemstegt, omkring 6 minutter længere. 
Steg i ovnen:
Læg kødet i en ovnfast gryde med lidt vegetabilsk olie og opvarm det. 
Brun kyllingen på begge sider i et minut hver, og sæt derefter gryden ind i ovnen. 
Lad det stege i 10-15 minutter, indtil kyllingen ikke længere afgiver pink saft og den indre temperatur når 85°C. 
Lad det hvile i 5-7 minutter. Serveres varme majs og vandmelon salat. 
Feta og vandmelon salat
½ mellemstor vandmelon uden kerner 
½ kop smuldret feta, finthakket 
frisk koriander eller persille 
finthakket frisk mynte 
friskkværnet sort peber
1 tsk limesaft 
1 tsk ekstra jomfruolivenolie (valgfrit) 
Brug et melonkuglejern til at forme lige store kugler af vandmelon. 
Hvis du ikke har en sådan, skæres den blot i terninger. 
Læg vandmelonkugler, limesaft, persille, mynte, sort peber og olivenolie i en skål. 
Rør forsigtigt rundt for at blande lidt. 
Drys med noget af fetaosten og serveres straks.