
Tilpasset camping og Trangia sæt
Hovedret til 4 personer Tilberedningstid: 45 min.
 
500 g hakket oksekød 
2 løg 
2 fed hvidløg 
2 stk grøn chili 
2 gulerødder 
2 dåser baked beans 
Salt, peber og lidt chilipulver 
1 håndfuld hakket persille 
4 dl ris 
  
Kog risene i dobbelt mængde letsaltet vand ca 20 min. i den lille gryde. 
De kan stå lunt og trække mens kødet steges.
Svits oksekødet i 5 min. i den store gryde 
Løg, gulerødder, hvidløg og chili hakkes fint og kommes i gryden. 
Det hele svitses i 5 min. inden bønnerne tilsættes. 
Kog igennem og smag til med salt, peber og chilipulver. 
Tilsæt hakket persille, anret og server. 
 
Tips: Risene på billedet er formet i en kop.