Logo

Chili revelsben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg revelsben, tykke
1 spsk salt
Vand

Pensling:
3 dl Santa Maria Grillolie med chili blandet med
1 spsk Lynghonning

Hvis du har købt kødet i et stykke, skal det deles mellem benene.
Læg dem i en gryde af passende størrelse, dæk med vand og tilsat saltet. Koges i ca. 20 min.
Tages op og benene er klar til pensling med marinaden og stegning på grillen.
Grundet kogningen først, er selve grilltiden begrænset til 10-15 min.
Også velegnet til grillstegning i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.837 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her