Logo

Citron- og honningmarinerede rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citron- og honningmarinerede rejer

En anderledes rejesalat til brødet eller som tilbehør til en grøn salat.

 

6 spsk olivenolie

3 spsk citronsaft

1 spsk akaciehonning (eller anden flydende honning)

1 bundt finthakket dild

havsalt og friskkværnet sort peber

400 g friskpillede rejer (alternativt kan anvendes rejer i lage)

 

Rør ingredienserne sammen og smag til med finthakket dild, salt og peber.

Tilsæt rejerne og lod dem trække i dressingen i nogle timer.

De bør ikke stå for koldt, da dressingen kan have tendens til at stivne.

Hæld citron- og honningdressingen fra før servering.

 

Tips: Husk at skaldyr har en meget kort holdbarhed, når de udsættes for sol og varme.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.746 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kyllingekebab på japanskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FarmerbøfferDe fleste kan lide en bøf som har en stegeskorpe udenpå og er lyserød indeni. Hvis bøffen...
• LammespidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LynisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!